Kanot

När du ljudlöst glider fram över vattenytan är du så nära en direktkontakt med naturen du kan komma. Du har goda möjligheter att upptäcka det vilda som finns omkring dig. Du stressar ner, kopplar av, finner dig själv i en meditativ upplevelse där du lyssnar till paddelns sång, ackompanjerad av fåglar och vilt.

Kanoten har sedan många år varit med som min favorit för att komma ut och njuta av vatten och natur i Sverige, men jag har alltid tyckt det varit för mycket bök innan man väl sitter i kanoten.

Vikbara kanoter

Inte så konstigt att vi direkt faller för våra nya produkter från MyCanoe. De tillverkar vikbara kanoter, inte uppblåsbara, utan vikbara. Och det gör skillnad. De vikbara kanoterna fälls upp och fungera i princip som en vanlig fast kanot. Skrovet flyter halvt under vattenytan och skär igenom vattenytan. Kanoten glider lätt fram med stabil kurs. MyCanoe är trivsamma att paddla både för nybörjare och erfarna kanotister, eftersom det känns på samma sätt som att paddla en vanlig kanot.

Läs om skillnader mellan vikbar och uppblåsbar kanot här: https://mycanoe.se/hopfallbara-kanoter/

Förvara, transportera

De mest påtagliga skillnaderna mellan en traditionell (fast) kanot och en hopfällbar märks vid förvaring och transport. Oavsett om de hoppfällbara monteras, viks eller pumpas upp, så är fördelarna tydliga när det kommer till att förvara och transportera dem.

Dela