Innehåll

Startsida

4

Om Aktivitetsarmband

4

Blodtryck & Aktivitetsarmband

4

Arofly | Effektmätare för cykel

4

InBody | Kroppsfett% & Aktivitetsarmband

4

Diasonic | Sminkspegel med belysning

4

Om Digilive

4

Shop Digilive | Beställ produkter

4

Sminkning i olika ljus

De tre versionerna av samma sminkning ovan, visar vilken effekt olika typer av belysning ger. I glödlampssken (bilden till vänster) får ansiktet och sminket en varmare ton med mer gult i. Sminkspegel med glödlampor ger gulaktig belysning av ansiktet och spegelbilden av din makeup återges i den tonen. Jämfört med bilden till höger, som representerar fluorescerande ljus (lysrör) syns stor skillnad. En sminkspegel med lysrörsbelysning, eller andra ljuskällor med motsvarande temperatur på belysningen (tex LED), ger en blåare och kallare framtoning.

Dagsljus utomhus ser inte alls ut som glödlampssken eller lysrörsbelysning och din makeup ser också annorlunda ut i dagsljus.

Diasonic sminkspegel med LED belysning kan ställas i alla tre olika färgtemperaturer Dagsljus, Glödlampa och Lysrör.

Med Diasonic sminkspegel får du en unik möjlighet att testa din makeup med tre olika typer av belysning Dagsljus, Glödlampa & Lysrör. Ingen annan sminkspegel på marknaden ger dig den möjligheten.

Diasonic Sminkspegel med Belysning i 3 olika ljustyper, dagsljus, glödlampa, lysrör

Diasonic Sminkspegel

LED-belysning - 3 färgtemperaturer

Rätt färg på sminket

Diasonic Sminkspegel DL110 med inbyggd LED belysning kan ställas i 3 färgtemperaturer; Dagsljus, Glödlamp & Lysrör för perfekt sminkning

Sminka dig i rätt ljus! Nu finns sminkspeglar med inbyggd belysning som kan ställas i 3 olika ljusalternativ, motsvarande dagsljus, glödlampa eller lysrör. Om du verkligen vill se hur din makeup ser ut i det ljus du ska vara, använder du Diasonics unika sminkspeglar.

Diasonic Sminkspegel DL110.

Läs mer

Sminkspegel

Om du vill lyckas med din sminkning måste du självklart se till att du har en bra spegel när du lägger din makeup. Utan möjlighet att se hur det blir när du sminkar dig blir det annars svårt. En spegelbild är ljus som reflekteras i spegelns yta och färgnyanser i spegelbilden påverkas av olika typer av ljus.  Lika viktigt som själva spegelbilden är för din sminkning är ljuset som belyser ditt ansikte.

 

Många experters råd är att man ska sminka sig i den typ av ljus som man ska visa sig i. Det vanligaste är dagsljus och det är inte alltid man har tillgång till bra dagsljus när det är dags att sminka sig. Speciellt på våra Nordiska breddgrader under den mörkare delen av året kan det vara svårt att förlita sig på naturligt dagsljus.

 

Diasonic har därför tagit fram en sminkspegel med LED-belysning som kan ställas i tre olika färgtemperaturer, Dagsljus, Glödlampa & Lysrör. Du får en unik möjlighet att se hur sminkningen ser ut i alla typer av ljus.

Dagsljus belysning för Diasonic Sminkspegel
Glödlampssken i Diasonic Sminkspegel med belysning
Fuoroserand ljussken i Diasonic sminkspegel med belysning

Dagsljus

Ger ett neutralt ljussken, du ser ur sminkningen ser ut i dagsljus

Glödlampa

Ger ett något varmare ljussken, likt glödlampa och mot stearinljus.

Fluoroserande

Ljus med mer blåton och kallare temperatur. Typiskt för offentlig miljö med belysning som kontor

Ljusets färgton även kallad färgtemperatur mäts i Kelvin. En hög färgton går mot ett blåaktigt sken och en låg färgton mot ett rödaktigt sken. Det blåa uppfattas som kallt och röda som varmt.

Diasonics Sminkspeglar med LED belysning som kan växlas i tre olika färgtemperaturer motsvarande Dagsljus med 5000K, Glödlampa med 3300K och Fluoroserande (Lysrör) med 6300K.

 

Sminkspegel  med belysning

Diasonic är ett företag som utvecklar och tillverkar belysning. Sminkspeglar med belysning har LED lampor integrerade i sminkspegeln. LED lampor kan nu göras för olika färgtemperatur och sminkspeglarna har funktionen att dels kunna efterlikna dagsljus, men även traditionell glödlampssken och motsvarande det vitare från lysrör.

LED lampor har mycket lång livslängd, Diasonics anger livslängden till 40,000 timmar. Använder man spegeln varje dag 2 timmar, året rund motsvarar det över 50 års användning.

 

sminkspegel med belysning