Spotify i lurarna - mobilen hemma!

Befria Spotify från mobilen, eller snarare frigör dig själv från mobilen en stund. Ladda  dina spellistor & lyssna ostörd på musik under träningspassen,  oberoende av mobil eller Wifi anslutning.

Skippa mobilen!

1000 låtar - 17 gram

Lägg mobilen hemma när du tränar, men ta med dig Spotify. Istället för en tung mobil, kan du nu använda vår 17 gram lätta musikspelare när du vill lyssna på musik under träningspasset. Ett betydligt lättare och smidigare sätt att lyssna på dina Spotify spellistor och du kan bättre fokusera på uppgiften utan att störas av telefonsamtal, aviseringar, mm.

Att lyssna på Spotify utanför mobilappen är inte helt enkelt och det finns en klar anledning till det. Spotify tillåter inte vem som helst att tillverka något som kan spela musik från deras servrar utan att gå via mobilappen. Men musikspelaren Mighty är godkänd och licensierad av Spotify.

 

Spotify Shuffle Player - Mighty

Mighty är gjord för en sak, att spela dina Spotify-spellistor, oberoende av mobil- eller Wifi-anslutning. En "Off-line spelare" av "Off-line listor".

 

Det fungerar på följande vis. Spelaren kopplas ihop med mobilen via Bluetooth. I mobilen använder man en app för att välja vilka spellistor man vill ha i musikspelaren Mighty.

Via Wifi kopplar Mighty upp sig mot Spotifys server och laddar ner spellistorna till spelarens minne där de sparas "off-line". Du behöver ett Spotify Premiumkonto och du kan ha totalt 3 off-line enheter till kontot (3 x Mighty, eller kombination av andra enheter som exempelvis mobiltelefon för offline lyssning).

 

När du valt dina "tränings" spellistor, eller vad du föredrar, sköts uppdatering automatiskt om du föredrar det. Inget mer dubbelarbete behövs för att hålla dina spellistor uppdaterade.

Auto uppdatera spellistor

Gör du ändringar i dina spellistor, då kan Mighty automatiskt uppdatera dem i spelaren när den är ansluten till Wifi. "Stay Fresh" funktionen aktiveras i mobilappen.

Anslut Mighty till laddare och se till att den är ansluten till Wifi. Den kopplar automatiskt upp sig mot det senast anslutna Wifi och kollar om du gjort förändringar i dina spellistor. Starta varje dag med fulladdade batterier och färska spellistor i din Mighty!

Shuffle Play

För en del är kanske ordningen på låtarna i spellistan till användning för att veta när olika moment ska tränas. Men för många är slumpvis uppspelning ett ombyte som förnöjer.

Under många år har en av elektronikbranschens giganter sålt en spelare som utmärkte sig för just Shuffle Play. Den produkten finns inte längre till försäljning, men har varit en mycket populär träningskompis för många aktiva människor.

 

Att vi i växande grad har övergått till att lyssna på streamad musik, som Spotify, har gjort gamla produkter mindre efterfrågade.

 

Mighty är för närvarande den enda produkten på marknaden som kombinerar den gamla populära funktionen, med det nya sättet att lyssna på musik. Med en Mighty laddar du dina Spotify spellistor till spelarens minne och lyssnar på dem off-line. Vill du så spelar du upp dem med Shuffle Play, slumpvis ordning.

Hörlursuttag & Bluetooth

Välj vilken typ av hörlurar du vill använda till musikspelaren. För trådlös anslutning av hörlurar har Mighty inbyggd Bluetooth.

Förläng batteritid med traditionella trådade hörlurar.

Hörlursuttaget på Mighty gör den kompatibel med de flesta hörlurar och högtalare med line-in anslutning.

 

Automatisk uppdatering av dina offline Spotify spellistor när Mighty är uppkopplat mot Wifi

Storlek

Vikt

Minne

Batteri

Anslutning

Hörlurar

Funktioner

Kompatibilitet

38 x 38 x 18 mm

17 g

8GB, 1000 låtar

Upp till 5 timmars speltid

Bluetooth, Wifi

3.5mm hörlurskontakt & Bluetooth

Spotify spellistor offline

Shuffle Play

Repeat mode

Stay Fresh, automatisk uppdatering av spellistor

Individuell uppdatering av spellista

Android 5.0 och senare

iOS 9.3.5 och senare, iPhone 5 och senare

 

Gilla vår sida och få nyheter och erbjudanden i ditt Facebook flöde!

 1000+ låtar

17 gram

Digilive AB

Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..