Trådlös Samtalsinspelare

samtalsinspelare för mobiltelefon med bluetooth

Har du behov att spela in telefonsamtal enkelt och problemfritt med bra ljudkvalité? BlueRecorder BR20 handset med samtalsinspelning är en pålitlig och lättanvänd lösning.

 

Anslut BR20 till telefon med Bluetooth och du kan enkelt använda handenheten för att ta emot samtal, både när du vill spela in eller bara prata. Räckvidden för Bluetooth är 10 meter, så du kan låta telefonen ligga på laddning eller kvar i fickan, väskan, eller vad du har den.

3-i-1

Inspelare, Telefonlur & Röstminne

samtalsinspelare för mobilsamtal och intervjuer passar iphone och andra telefoner med bluetooth

Inspelningsfunktionen aktiveras enkelt med funktionsväljaren på handenheten. I läget "OFF" görs ingen inspelning, men BR20 kan användas som handenhet för telefonsamtal. I läget "VOICE" fungerar den som en vanlig röstinspelare, du kan lägga in egna meddelanden, spela in samtal och intervjuer etc. med den inbyggda mikrofonen.

I läget "MOBILE" och med Bluetoothanslutning till telefonen spelas dina samtal in automatiskt när du tar emot dem via BR20.

Minnet i BR20 räcker till cirka 140 timmars inspelning, men batteriet behöver du ladda emellanåt. För inspelning med Bluetooth-anslutning räcker batterikapaciteten till mellan 5 och 9 timmar. Och vanlig röstinspelning klarar den ännu längre, upp till 12 timmar.  När den är ansluten till telefonen och ligger standby, räcker batteriet till 360 timmar innan det behöver laddas.

Det går att lyssna av sina inspelningar direkt i BR20. På handenheten fins reglage för spela/stoppa och stega framåt och bakåt mellan inspelningar.

Vill du radera en inspelning kan du göra det med "DEL" knappen på enheten. På samma sida hittar du volymreglage för att höja eller sänka ljudet.

 

BR20 har USB-kontakt för att ansluta till laddare eller PC. När den ansluts till en dator konfigureras den i datorn som ett vanligt USB-minne och du kan kopiera över inspelningarna till datorn eller rensa i dem.

Kr 995,00

Beställ

Digilive AB

Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..