Samtalsinspelning

UrbanMotion

En stor del av tillvaron för Urbana människor upptas av att transportera sig mellan olika platser. UrbanMotion har produkter som kan ge tidsbesparingar. De lämpar sig för transporter till och från kollektivtrafikens hållplatser eller hela sträckan mellan hem och arbete eller skola, mm.

 

Smidiga eldrivna fordon som tar dig fram effektivt och miljövänligt. Elhjul är både roliga och praktiska i stadstrafik. Det kompakta formatet gör det lätt att ta med på andra transportmedel som T-bana, tåg, buss, etc. Elscootern blir även den kompakt och lätt att ta med sig  i hopfällt läge.

V3 - Lyxigt elhjul med dubbelhjulskonstruktion

Elegant och robust elscooter tillverkad i aluminium.

Hälsa & Skönhet

[Diasonics] sminkspeglar med belysning skiljer sig från mängden. Inbyggd LED-belysning med val för tre olika färgtemperaturer.

Färgnyanser ser olika ut i dagsljus jämfört med det varma glödlampsljuset eller kallare lysrörsljuset.

Dagsljusbelysning saknas i de flesta sminkspeglar med belysning och vad vi vet är Diasonic speglarna ensamma om att kunna växla mellan tre olika ljustemperaturer med en knapptryckning.

 

[Nurieye] Torra ögon är ett mycket vanligt problem som drabbar miljontals människor världen över. Problemet uppstår om ögonen producerar för lite tårar eller tårar av för dålig kvalitet. Vanligaste symptomen  är att ögonen svider, skaver och upplevs grusiga och torra. Nurieye förbättrar tårproduktionen genom massage.

Slow-juicer och glasspress. Gör dina egna nyttiga, fräscha och välsmakande juicer och glass av frukt, bär och grönsaker >

Ögonmassage mot torra ögon. Den enda produkt i sitt slag som har dokumenterat bättre resultat än.

Audio & Video

Vi importerar och marknadsför ett urval av högkvalitative audio och video relaterade produkter. Vi väljer ut produkter som har unika egenskaper och bra pris i förhållande till prestanda.

Volymprodukter som finns i dussintals från mängder av tillverkare och som alla har princip samma prestanda lämnar vi åt andra, men för den som är intresserad av produkter som sticker ut, tidigt i produktlivscykeln finns hos oss spännande produkter att upptäcka.

 

Ett tema i många av våra produkter är "förbättring". Redfox gör produkter som hjälper dig förbättra filmkvalitén genom att stabilisera och skapa mjuka rörelser. Nexum-Design har produkter som förbättrar ljudet från digital musik genom bättre konvertering med högre noggrannhet.

 

Maximerad ljudupplevelse med DAC och 100mW microförstärkare

Stabil filmning med mobiltelefon med hjälp av steadycam handtag från Redfox >

Windows Mini PC

Tittar du på att investera i en mini PC är du förmodligen inte på jakt efter den absoluta muskel-maskinen i toppen av prestandaligan. Men faktum är att från dagens generation mini PC får man rejält med prestanda, kombinerat med låg energiförbrukning och kompakt format.

Användningsområdena är många, precis som för vanliga PC. Särskild lämpliga blir det kompakta formatet för Digital Signage PC och för HTPC.

HTPC är en media-PC som ansluts till TV för att komplettera TV-utbudet med streamingtjänster, Play-kanaler, mm.

Mele fläktlösa mini PC med Intel plattform, och Windows 10 installerat ger dig en stabil PC för 24/7 drift till ett överkomligt pris. Välj ditt användningsområde och anpassa efter egen önskan. Läs mer här

Mele fläktlös mini PC

Fläktlös mini PC med Intel Apollo Lake Quad Core Celeron , HDMI 2.0, 4K@60fps och stöd för HDCP 2.2. Ett utmärkt val för Media PC, Hem PC, Digital Signage, mm.

Mini-tangentbord

Miracast skärmspegling

Kr 599:-

Beställ här

Kr 299:-

Beställ här

Digilive AB

Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..