Nyttig Juice & Glass

En "slow juicer" som pressar saft ur råvaran istället för att centrifugera kan bidra till att man bättre bevara nyttiga ämnen och att juicen får ökad hållbarhet. Giocoso Slow Juicer har även en unik funktion som gör att den kan pressa glass av fryst frukt och bär. Se demovideo nedan för introduktion till Giocoso.

Giocoso är en enkel och bekväm slow-juice-press som även klarar att göra glass av frysta bär och frukter.

 

Frukt, bär och grönsaksjuicer är nyttiga eftersom de innehåller rikligt med vitaminer och näringsämnen och förutom att dricka dem, fungerar de bra som bas till soppor, såser, mm.

 

En "slow juicer" som pressar istället för att centrifugera ut juicen, kan dessutom bidra till att man bättre bevara nyttiga ämnen och att juicen får ökad hållbarhet. Resterna som blir efter att man pressat juice, kan man använda för smaksättning i maträtter och bakverk.

 

Giocoso är en juicepress som är enkel att använda. Den innehåller inga knivar och kan användas av hela familjen. Dessutom är den väldigt lätt att rengöra efter användning. Dyra, avancerade juicepressar har ofta nackdelen att det tar lång tid att rengöra dem, vilket riskerar leda till att man drar sig för att använda dem.

 

Dubbel användbar tack vare förmågan att pressa frysta bär och frukter till glass. Köp färdigfryst eller frys dina egna favoriter. Glassen pressar du på ett ögonblick med Giocoso.

 

Dubbel funktion

Till Giocoso medföljer ett munstycke för juicepress och ett för att göra glass av frysta bär och frukt. Behändigt att köpa färdigfryst, men enkelt att göra själv. Skala och skär i bitar och lägg i frysen. Byt munstycke och pressen är klara att göra glass med.

 

Det finns massor av olika glassmaker att prova på, hur enkelt som helst att göra sin egen nyttiga glass med Giocoso.

Slow juicer

Giocoso är en behändig slow-juice-press som både barn och vuxna kan använda för att pressa råsaft och juice med. Apelsin, Annanas, Mango, Bär av olika slag, Selleri, Morötter, Majs, med mera.  Det går att pressa juice och råsaft med många olika smaker med Giocoso.

 

Och resultatet blir riktigt bra med Giocoso, du får ut mer juice/saft som innehåller mer nyttiga ämnen än med en del konkurrerande produkter.

Giocoso

Köp 4

Giocoso Slow-Juicer

Kr 795

Digilive AB

Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..