Forus FSV-U2 är en en samtalsinspelare som utvecklats för användning tillsammans med mobiltelefon, framförallt iPhone som spärrat möjligheten för appar att spela in samtal. Den är mycket enkel att använda, du behöver inte installera några appar eller göra några inställningar. Anslut, slå på inspelningsfunktionen och du är igång. U2 passar till de flesta mobiltelefoner, smarta eller osmarta, den ansluts i hörlursuttag och man pratar i inspelarens inbyggda mikrofon.

Mobilsamtal

FSV-U2 ansluts till hörlursuttaget på din telefon med en vridbara 3.5mm kontakten som sitter på inspelarens baksida. Kontaktens standard är anpassad för iPhone och passar även för Samsung Galaxy S2, S3 och S4, samt en mängd andra telefoner. U2 fungerar även med äldre mobiltelefoner. Om du är osäker på vad din telefon har för standard på hörlurskontakten, kontrollera först med din telefonförsäljare.

Vridbar 3.5mm anslutning

 För att spela in samtal med FSV-U2 ansluter du den helt enkelt till hörlursuttaget på telefonen (fungerar med iPhone 5, men telefonen får hållas upp-och-ner vid användning av U2). Inspelaren har ett ibyggt laddningsbart batteri med kapacitet för upp till 20 timmars samtalsinspelning

Inbyggt batteri

Du kan även använda FSV-U2 för att spela in samtal och intervjuer utan mobiltelefon. Om du startar inspelningen utan att ha den ansluten till mobiltelefon, spelas ljud och samtal in via den inbyggda mikrofonen. Ett enkelt sätt att dokumentera tex ett "muntligt avtal" (Se även vår USB-inspelare, U300).

Samtal & muntliga avtal

Dina inspelningar hanterar du enkelt via en PC. Anslut samtalsinspelaren till en USB-port och den konfigureras automatiskt som ett extrent USB-minne.

Du kan enkelt kopiera över inspelningar från enheten till en PC eller annan lagringsenhet.

Hantera inspelningar

USB-minne med avancerad inspelningsfunktion >

More
Insta360 UrbanMotion GGMM
HiMedia Sovsidan Miracast
Mele Nordic Redfox UAV Nexum-Design
Digilive AB
About us Contact
Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..