Diasonic Sminkspegel

LED-belysning ställbar i 3 färgtemperaturer

Rätt färg på sminket

Diasonic Sminkspegel DL110 med inbyggd LED belysning kan ställas i 3 färgtemperaturer; Dagsljus, Glödlamp & Lysrör för perfekt sminkning Sminkspegel med belysning Diasonic DL100 3 olika färgtemperaturer och ljusstyrka i 5 steg 7x förstoring och normal spegel

Sminka dig i rätt ljus! Nu finns sminkspeglar med inbyggd belysning som kan ställas i 3 olika ljusalternativ, motsvarande dagsljus, glödlampa eller lysrör. Om du verkligen vill se hur din makeup ser ut i det ljus du ska vara, använder du Diasonics unika sminkspeglar.

Diasonic Sminkspegel DL110.

Kr 995,00

Läs mer

Köp direkt

Diasonic Sminkspegel DL100

Sminkspegel

Om du vill lyckas med din sminkning måste du självklart se till att du har en bra spegel när du lägger din makeup. Utan möjlighet att se hur det blir när du sminkar dig blir det annars svårt för att uttrycka sig milt.

En spegelbild är ljus som reflekteras i spegelns yta och färgnyanser i spegelbilden påverkas av olika typer av ljus.  Lika viktigt som själva spegelbilden är för din sminkning är ljuset som belyser ditt ansikte.

Många experters råd är att man ska sminka sig i den typ av ljus som man ska visa sig i. Det vanligaste är dagsljus och det är inte alltid man har tillgång till bra dagsljus när det är dags att sminka sig. Speciellt på våra Nordiska breddgrader under den mörkare delen av året kan det vara svårt att förlita sig på naturligt dagsljus.

Diasonic har därför tagit fram en sminkspegel med LED-belysning som kan ställas i tre olika färgtemperaturer.

Dagsljus belysning för Diasonic Sminkspegel
Glödlampssken i Diasonic Sminkspegel med belysning
Fuoroserand ljussken i Diasonic sminkspegel med belysning

Dagsljus

Ger ett neutralt ljussken, du ser ur sminkningen ser ut i dagsljus

Glödlampa

Ger ett något varmare ljussken, likt glödlampa och mot stearinljus.

Fluoroserande

Ljus med mer blåton och kallare temperatur. Typiskt för offentlig miljö med belysning som kontor

Ljusets färgton även kallad färgtemperatur mäts i Kelvin. En hög färgton går mot ett blåaktigt sken och en låg färgton mot ett rödaktigt sken. Det blåa uppfattas som kallt och röda som varmt.

Diasonics Sminkspeglar med LED belysning som kan växlas i tre olika färgtemperaturer motsvarande Dagsljus med 5000K, Glödlampa med 3300K och Fluoroserande (Lysrör) med 6300K.

 

Sminkspegel  med belysning

Diasonic är ett företag som utvecklar och tillverkar belysning. Sminkspeglar med belysning har LED lampor integrerade i sminkspegeln. LED lampor kan nu göras för olika färgtemperatur och sminkspeglarna har funktionen att dels kunna efterlikna dagsljus, men även traditionell glödlampssken och motsvarande det vitare från lysrör.

LED lampor har mycket lång livslängd, Diasonics anger livslängden till 40,000 timmar. Använder man spegeln varje dag 2 timmar, året rund motsvarar det över 50 års användning.

 

More
Insta360 UrbanMotion GGMM
HiMedia Sovsidan Miracast
Mele Nordic Redfox UAV Nexum-Design
Digilive AB
About us Contact
Press

Digilive AB is a private hold company, specialized in the go-to-market process for new products and brands.  We have extended experiance to work with high tech products in the early phase of product life cykle. More about it..